Griezmann progovorio o svojoj budućnosti

Sretan u Madridu

Griezmann progovorio o svojoj budućnosti

Adnan Beganović

Francuski ofanzivni fudbaler Atletimo Madrida Antoine Griezmann igra u životnoj formi a u posljednje vrijeme se sve više povezuje s mnogobrojnim klubovima.

Sjajne igre francuskog fudbalera nisu ostale nezapažene, pa se sve više povezuje sa mnogobrojnim klubovima, kako španskim, tako i engleskim.

Međutim, Griezmann ističe da je sretan u Madridu i da nema namjeru napuštati Atletico.

"Ne osjećam potrebu za promjenom sredine. Sretan sam u Atleticu i Madridu gdje je fudbal stil života. Želim sa Atleticom osvojiti što više trofeja", izjavio je Griezmann, te se osvrnuo na susret 6. kola Lige prvaka sa Benficom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Benficu moramo shvatiti ozbiljno. Susret odlučuje o tome ko će biti prvi, tako da će i Benfica igrati otvoreno. Biće teško, ali imam povjerenje u naš tim", zaključio je francuski ofanzivni fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.