Griezmann u Unitedu? Ovo bi mogli da budu 'dokazi'

Njegov brat obožava United

Griezmann u Unitedu? Ovo bi mogli da budu 'dokazi'

Edmir Škorić

Francuski napadač Antoine Griezmann već se neko vrijeme spominje kao moguće pojačanje Manchester Uniteda.

Crveni vragovi su i ranije pratili Griezmanna, a engleski mediji smatraju da itekako postoji mogućnost da se transfer dogodi u nekoj skorijoj budućnosti.

Naime, United je jučer s 4:0 pobijedio Feyenoord u meču Evropske lige, a Griezmannov brat Theo je na Twitteru oduševljeno slavio pobjedu i svako pogodak Uniteda.

A da li to znači da bi Theov brat Antoine mogao napustiti Atletico i preći u Manchester, nije poznato, no definitivno Theove objave na Twitteru mogu da uliju dozu optimizma među navijače trofejnog tima s Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi