"Grijao nas je na ovom hladom vremenu"

Predsjednik Lillea za Edena Hazarda

"Grijao nas je na ovom hladom vremenu"

U nedjelju na utakmici francuskog prvenstva između Lillea i Monaka prisustvovali su predstavnici Liverpoola kako bi pratili Edena Hazarda, a predsjednik tima sa Stade Borne de l'Espoira istakao je kako je moguće da 19-godišnji veznjak napusti klub.

Može se slobodno reći da je u nedjeljnoj utakmici za pobjedu Lillea bio najzaslužniji Eden Hazard, namjestio je oba gola za svoju ekipu.

Predsjednik Lillea, Michel Seydoux nije isključio mogućnost da u bliskoj budućnosti ovaj mladić zaigra na Anfieldu ili u nekom drugom klubu.

"U nedjelju, bio je nevjerovatan. On nas je grijao na ovom hladnom vremenu", rekao je Michel Seydoux, te dodao:

"Nećemo se lagati, bit će sigurno dosta ponuda za takavog talenta. Ali, igrač je shvatio da on ovdje jako dobro radi i da postoje ljudi koji mu žele pomoći da igra na većoj razini."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.