Grub meč Bournemoutha i Tottenhama okončan remijem

Bez golova na prvoj utakmici 9. kola

Grub meč Bournemoutha i Tottenhama okončan remijem

Prva utakmica 9. kola između Bournemoutha i Tottenhama završena je remijem bez golova (0:0).

Bournemouth je odmah na startu utakmice imao idealnu priliku da povede ali je Lloris fenomenalno intervenisao. Domaći su imali više od igre u ovom susretu, ali nisu uspjeli doći do pogotka i srušiti favorizovanog rivala.

Ono što je obilježilo ovaj meč jeste veliki broj grubih prekršaja, pa je tako podijeljeno šest žutih kartona od čega pet u prvom poluvremenu. Koliko je žestokih faulova bilo, pravo je čudo da nije viđen nijedan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon ovog kola, Tottenham se na vrhu bodovno izjednačio sa Cityjem i Arsenalom (19 bodova) ali uz utakmicu više, dok Bournemouth drži sigurno 9. mjesto sa 12 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi