Vatreno je bilo na terenima Druge lige: "Djeci dati šansu ili jednosmjernu kartu za CUM Mostar?"

U Grudama smo vidjeli četiri pogotka, gosti razočarani

Vatreno je bilo na terenima Druge lige: "Djeci dati šansu ili jednosmjernu kartu za CUM Mostar?"

S. Mlaćo

Mnogo bure stvorilo se oko meča Druge lige Jug između Gruda i Ljubuškog, ali izgleda da to neće biti jedini meč ovog kola o kojem se pričati u narednim danima.

Naime, u jesenjem prvaku NK Ljubuški razočarani su gostovanjem u HNK Grude. Završilo je 2:2, a ističu da je teren bio neregularan, da je prekršen COVID protokol, te da su domaći igrali veoma pogibeljno.

Na kraju dodaju da je i jedan domaći navijač ušao na teren i prijetio njihovim igračima.

"Mislili smo biti pristojni, istrpiti i šutjeti, ali obično takva gospoda izvuče deblji kraj...pa samo par “sitnica” i osvrt na današnji dan...Repovi su vuku nakon naizgled miroljubivog remija danas na Meterizu između Neuma i Klisa, i priznat ćemo da je to bio okidač za našu reakciju...Na današnjoj utakmici između HNK Grude i našeg kluba vidjeli smo sve što jedna nogometna utakmica u razvojnoj ligi, a smatramo Drugu Ligu Jug razvojnom ligom, NE SMIJE sadržavati...Domaćinima čestitamo na osvojenom bodu, i nažalost to je sve na čemu im možemo čestitati..Kršenje COVID protokola, katastrofalan i nereuglaran teren, pogibeljna igra od strane domaćina, sudac koji je izgubio kompas te ulazak domaćeg “navijača” u teren koji nije ni evidentiran u službenom zapisniku samo su neke od stvari koje smo danas gledali na Elić Luci...Ne pišemo ovo kao alibi za rezultat, nismo bahati, ali imamo komotnu situaciju na vrhu, nego pišemo ovo kao upozorenje nadležnim osobama da se povede računa o Drugoj Ligi Jug kao ligi koja će razvijati mlade igrače, a nakon današnje “utakmice” ćemo dobro razmisliti hoćemo li dati priliku mladom sedamnaestogodišnjaku da igra nogomet ili ćemo tom istom mladom igraču dati jednosmjernu kartu na Mostarski CUM. Također bi htjeli istaknuti tri sudačke odluke od mnogih na našu štetu, a imate cijelu utakmicu na našem youtube kanalu...
1. Luka Nižić dobiva žuti karton radi prigovora nakon brutalnog starta na njemu. (3. žuti karton u sezoni, ne igra iduću utakmicu).
2. Naš kapetan Vinko Lauc dobiva izravni crveni karton jer je dobacio loptu igraču HNK Grude koji je odugovlačio.
3. Ulazak neovlaštene osobe u teren koja neartikulirano viče i prijeti našim igračima.
Opet ponavljamo, ne pišemo ovo kao alibi za rezultat, nego molimo odgovorne osobe da se natjecanje nastavi u regularnim uvjetima za sve sudionike, kao što je to bio slučaj u jesenskom dijelu sezone!", stoji u objavi Ljubušaka na zvaničnoj stranici kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Mislili smo biti pristojni, istrpiti i šutjeti, ali obično takva gospoda izvuče deblji kraj...pa samo par “sitnica” i...

Posted by NK Ljubuški on Sunday, March 14, 2021

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi