Grujić: Ja da odem u Dinamo? Nikada!

Bivši fudbaler Crvene Zvezde

Grujić: Ja da odem u Dinamo? Nikada!

Srbijanski fudbaler Marko Grujić odbio je mogućnost prelaska u zagrebački Dinamo.

Savjetnik zagrebačkog kluba Zdravko Mamić otkrio je da je velika želja ovog kluba dovođenje Marka Grujića koji se nije najbolje snašao otkad je prešao u Liverpool te je ove sezone odigrao samo 29 minuta u Premiershipu.

Ipak, čini se da srbijanski fudbaler uopšte nema namjeru doći na Maksimir. 

"U Dinamo sigurno neću, otići, nikada. I zimus sam imao ponudu iz Španije da odem na šestomjesečnu posudbu, ali smo ih ja i Liverpool odbili. Radilo se o Real Betisu, ekipi koja igra u La Ligi. Želim ostaviti trag na Anfieldu, a u Liverpoolu računaju na mene", rekao je Grujić za srbijanske medije.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo da je ovaj fudbaler za Liverpool potpisao u januaru 2016. godine, a Liverpoolu se pridružio prošlog ljeta nakon što je prvo pola godina proveo na posudbi u Crvenoj Zvezdi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi