Grujić: Ne smijem pričati o Liverpoolu

Prelazi na Anfield?

Grujić: Ne smijem pričati o Liverpoolu

Mladi srbijanski reprezentativac Marko Grujić nije želio komentarisati medijske špekulacije da će u januarskom prijelaznom roku potpisati za Liverpool. 

Grujić je svojim ovosezonskim partijama u dresu  beogradske Crvene zvezde zainteresovao brojne velikane, a među njima je i Liverpool koji je navodno za dovođenje pripremio svotu od pet miliona eura. 

"Ne smijem pričati o Liverpoolu. Čuo sam priče da su me pratili, ali za to su zaduženi ljudi iz kluba i moj menadžer. Oni vode računa o tome", izjavio je Grujić za tamošnje medije. 

Ovom veznom igraču smetaju priče da će se Crvena zvezda "finansijski spasiti" njegovom eventualnom prodajom u Liverpool.

"Klub kao što je Crvena zvezde ne može da zavisi od jednog 19-godišnjaka. To je dodatan pritisak za mene. Na meni je da se dobro odmorim i spremim za nastavak sezone. Puno je priča o situaciji u klubu, finansija za evropsku licencu, ali ja kao jedan od najmlađih treba da razmišljam samo o terenu."

Na kraju Grujić se zahvalio Božinovu iz Partizana koji mu je poželio da u budućnosti postane "srbijanski Steven Gerrard". Na dobrom je putu. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.