Grujić: Umalo sam odustao od Liverpoola

Razlog je bizaran

Grujić: Umalo sam odustao od Liverpoola

Mladi srbijanski fudbaler Marko Grujić odlučio je prihvatiti ponudu Liverpoola i potpisati višegodišnji ugovor. 

Mladić, koji je ujedno prvo Kloppovo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, stavio je paraf na ugovor i potom se vratio u Crvenu zvezdu gdje će provesti ostatak sezone na posudbi. 

"Bilo mi je krasno u Liverpoolu, klub je sjajan. Klopp je htio odmah da mu se priključim, ali ja ne želim otići prije nego što osvojim naslov sa Zvezdom. Na ljeto ću otići pun samopouzdanja i nadam se da me razumiju", kazao je Grujić u razgovoru za Zvezdinu TV i potom dodao:

"Klopp mi je rekao da igram maksimalno, da pazim na prehranu, te da nakon sezone nemam više od dvije-tri sedmice odmora. Imam i program rada." 

Grujić priznaje da je umalo iz bizarnog razloga odustao od Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kad sam na ljekarskom pregledu vidio one brojne sprave za magnetnu rezonanciju i ostalo, uplašio sam se stvarno sam htio odustati od transfera. Morali su me 15-20 minuta uvjeravati da je sve u redu", otkrio je Grujić.  

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi