Grujić želi da produži boravak u Herthi
Marko Grujić je 2016. godine stigao u Liverpool iz Crvene Zvezde, a prošlu sezonu je proveo u Cardiffu na posudbi

Ukoliko s ekipom izbori Evropsku ligu

Grujić želi da produži boravak u Herthi

S. Bošković

Marko Grujić, fudbaler Liverpoola, koji trenutno nastupa za Herthu Berlin izrazio je želju da produži posudbu i ostane još jednu sezonu u Bundesligi.

Grujić je u glavni grad Njemačke stigao ovog ljeta, te je nakon uvodnih utakmica povrijedio zglob i dva mjeseca odsustvovao s terena.

Srbijanski internacionalac se uspješno uporavio, te se u posljednje dvije utakmice našao među prvih 11 Herthe. Ipak, njegov tim je remizirao upravo te dvije utakmice. Ipak, Grujić je izrazio želju za ostankom u razgovoru s njemačkim medijima:

"Naravno, u budućnosti želim da uspijem u Liverpoolu. No, ukoliko izborim Evropsku ligu s Hearthom želim da ovdje ostanem još jednu sezonu".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bihboj
Želi da uci od Vede to znaju i ptice na grani
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi