6

Komentari (6)

TurgutBayraktar
Ovo sam trebao gore na salt boy ali nema veze
HamzaVojvoda
Pogledaj ljudima stadiona. Ovaj u zenici kao da je iz 50tih godina proslog veka
Salt_boy075
Koja sreca svaka im cast,ne znam svarno zasto smo toliko nesretni u fudbalu,pa hebem mu baraz i sve,ima reprezentacija koje fakat imaju vise srece nego znanja..Da mi je opet ovo doziviti !!
USABIH
Savez je problem. Medije nista o tom problemu nepisu, medije sute a Gruzija slavi sto ide na EURO 2024. Sad svi medije pisu o Gruzij u BiH I Vico I mafija kazu imamo mi jos posla dok medije radu za nas... slijede nove utakmice, nove broke I porazi.
TurgutBayraktar
Nema Bosna dovoljno stanovnika za vece stadione da vecinu godine budu prazni nema smisla barem da ima Bosnjaka 3-4 miliona ovako nema smisla plus podijeljena drzava sve shebalo nema smislia gledati druge drzave batem za sada
Salt_boy075
Mi kad smo poceli govoriti da vise necemo nigdje otici na veliko takmicenje samo sebi zelimo da ne odemo umjesto da govorimo da cemo otici opet. Do nas druze mi ne zelimo dobro sebi ovo je to sto nam se desava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti