Guardiola bijesan na Vidala i Riberyja?
FOTO: EPA

Nedostatak profesionalnosti...

Guardiola bijesan na Vidala i Riberyja?

Njemački mediji su objavili informaciju da je Pep Guardiola nezadovoljan ponašanjem pojedinih igrača. 

Trener bavarske ekipe od svojih izabranika traži da se pridržavaju dijete te da više odmaraju i spavaju, a među onima koji se ne obaziru na njegove savjete su posebno izdvojeni Arturo Vidal i Franck Ribery.

Navodno, kako navodi sportski list Bild, Vidal pretjeruje sa noćnim izlascima u Münchenu i obično na treninzima nije maksimalno fokusiran na rad, dok Ribery ne trenira dovoljno kako bi se što prije vratio na teren. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U taboru Bayerna čine sve kako bi 'zataškali' probleme izvan terena koji izlaze na vidjelo, pa su sada uveli pravilo da fudbaleri moraju tri dana unaprijed tražiti dopuštenje ako žele napustiti grad za vrijeme odmora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi