Guardiola 'bocnuo' Cristiana Ronalda

Sjetio ga se na press konferenciji

Guardiola 'bocnuo' Cristiana Ronalda

Još uvijek aktuelni trener Bayern Munchena Pep Guardiola imao je zanimljiv medijski nastup nakon što je njegov tim u Lisabonu osigurao plasman u polufinale Lige prvaka.

Bayernu je 2:2 protiv Benfice bilo i više nego dovoljno da se još jednu godinu u nizu plasira u samu završnicu ovog takmičenja, a Guardiola je nakon utakmice bio izuzetno raspoložen.

Govorivši za medije, španski stručnjak je iskoristio priliku da se dotakne i Cristiana Ronalda, koji je poručio da bi u polufinalu za protivnika želio Benficu.

"Znam da je Ronaldo želio Benficu u polufinalu. Žao mi je zbog njega", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Obzirom da je Ronaldo bivši igrač, ali i navijač Sportinga, jasno je zbog čega je imao ovu specijalnu želju. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti