Guardiola demantovao engleske medije

Ipak računa na Aguera

Guardiola demantovao engleske medije

Edmir Škorić

Manchester City prolazi kroz jednu krizu rezultata, no trener Pep Guardiola nije previše zabrinut.

Nije se Pepu dopalo kako su pojedini igrači odradili posljednje mečeve, a posebno ne ponašanje Sergija Aguera, koji je morao da uđe s klupe na Nou Campu protiv Barcelone.

U tom susretu City je poražen sa 4:0, Guardiola je ponižen kod bivšeg kluba i pojavile su se informacije kako je Aguero zbog svog ponašanja otpisan od strane Guardiole.  Ipak, najbolji Cityjev strijelac ostat će na Etihadu.

Prema posljednjim napisima u engleskim medijima, Guardiola je pred duel sa Manhester Unitedom hvalio Aguera. Rekao je Pep kako je zadovoljan Aguerom i kako nije istina da ga je otpisao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To bi trebalo značiti da će Aguero i dalje predvoditi napad Građana i možda ga već sutra vidimo od prve minute. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi