7

Komentari (7)

Miskolizac
cisti idiotizam..cuj 350 miliona funti, ajde trenercino uzmi hull city pa dovodi pojacanja od 10-15 miliona..pa da te vidimo, ima covjek vec po dva igraca, vrhunska igraca, top igraca na svakoj poziciji i ova trenercina nije zadovoljna..ma sramota.
nickizedostizeko
Po meni Guardiola nije kvalitetan trener, koga je on vodio osim Barcelone, Bayerna i Cityja? Sve vrhunski klubovi, čovjek da dođe i samo odredi ko će koju utakmicu igrat, a asistenti mu vode treninge. De ba, Mourinho je za ovog tata, čovjek sa Portom osvojio Ligu prvaka, a ovaj klošar ide u velike klubove sa budžetima kakvim mi ne možemo ni zamisliti. Ološ katalonski
teddy sheringham
Mali koliko je tebi godina?
Miskolizac
jebem ja tebi, mozel tako?
Miskolizac
jebe se tebe koliko mi je godina, samo iskren moj kometar navodi tebe da se to zapitas..debilu
Bhf
Pusti,vidis da je tip glup i bezobrazan.Istog sam misljenja za Guardiolu.Zasto nije uzeo LP sa Bayernom?Sa Cityjem je nece uzeti jos dugo vremena a ulazu tolike novce.Nije on ni t od trenera.I ja bih isto da imam onakve igrace osvajao on sto osvaja.
hsjsj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti