Guardiola dobio odbijenicu iz Madrida

Želja se neće ostvariti

Guardiola dobio odbijenicu iz Madrida

Brojni španski mediji objavili su da je Pep Guardiola poslao zvaničnu ponudu na adresu Real Madrida.

Guardiola je sa velikim ambicijama preuzeo Manchester City i čini sve kako bi napravio snažan tim, a nakon što je doveo Ilkaya Gundogana, vezni red želi pojačati i sa Tonijem Kroosom s kojim je ranije sarađivao u Bayernu. 

Mediji u Španiji navode da je Manchester City za Kroosa ponudio 60 miliona eura, međutim teško je vjerovati da će ponuda natjerati Real na razmišljanje. Navodno Zidane, a ni sam igrač ne žele čuti za mogućnost da ode iz Madrida. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kroos je tako za Guardiolu postao želja koja se neće ostvariti. Nagađa se da je "plan B" Alcantara, ali vrijeme će pokazati šta je na kraju Pep odlučio. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi