Pep Guardiola do kraja sezone u Premier ligi ima samo jedan cilj

Pep Guardiola do kraja sezone u Premier ligi ima samo jedan cilj

Edmir Škorić

Manchester City se pomirio s činjenicom da će Liverpool biti novi prvak Engleske.

Matematički nije gotovo, ali svjestan je Pep da će Redsi doći do titule jer imaju skoro pa nedostižnu prednost u ovom trenutku.

"Mislim da je najljepši trofej Premier liga i ove godine je nećemo osvojiti. Nije se moglo bolje od prošle sezone. Osvajanje naslova, bilo Premier lige, La lige ili nekog drugog državnog naslova, najteže je", rekao je Pep, pa je dodao:

"Nažalost, ove sezone je naišla bolja ekipa od nas i to moramo prihvatiti. Želimo do kraja sezone izboriti drugo mjesto".

Potražite više informacija na temu Premier league:

City će se sada u potpunosti okrenuti Ligi prvaka, a u osmini finala je u prvoj utakmici slavio u Madridu protiv Reala s 1:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Tacnije 1:2 al nema veze
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi