Guardiola hvali Mourinha
FOTO - EPA

Uoči duela Tottenhama i Manchester Cityja

Guardiola hvali Mourinha

Adnan Beganović

Derbi 9. kola Premiershipa sutra će odigrati Tottenham i Manchester City.

Tottenham je sjajno otvorio sezonu i nakon osam odigranih kola sa osvojenih 17 bodova se nalazi na drugom mjestu tabele.

S druge strane Cityju ne ide baš onako kako su u ovom klubu očekivali i trenutno se uz utakmicu manje nalaze na 10. mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Biće ovo okršaj i dva sjajna stručnjaka, koji su velike borbe vodili u Primeri kada su trenirali Barcelonu i Real Madrid, a uoči sutrašnjeg duela Pep Gaurdiola ima samo riječi hvale za Josea Mourinha.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mourinhu ide sjajno, kao i uvijek sa svim njegovim klubovima. Gdje bi bili da u posljednjim minutama nisu gubili bodove sa Newcastleom i West Hamom. Tottenham je jedan od kandidata za osvajanje naslova", rekao je Guardiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti