Guardiola otpisao Harta

Neće braniti protiv Sunderlanda

Guardiola otpisao Harta

Midhat Šljivak

Joe Hart neće braniti gol Manchester Cityja u prvom kolu Premiershipa protiv ekipe Sunderlanda.

Novi menadžer Građana Pep Guardiola odlučio je da prednost u prvom susretu nove sezone da Willyju Caballeru, te će engleski reprezentativac preseliti na klupu.

Hart bi kompletnu sezonu mogao presjediti na klupi. Španski stručnjak uveliko traži golmana, koji će stati među stative, a najveće šanse da postane član ekipe iz Manchestera ima njemački golman Marc-Andre ter Stegen.

City će sezonu početi na svom Etihadu protiv Sunderlanda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi