Guardiola potvrdio: City pojačan u duelu sa Liverpoolom

Aguero spreman

Guardiola potvrdio: City pojačan u duelu sa Liverpoolom

Večeras će na Anfieldu biti odigran derbi meč 19. kola Premier lige u kojem će se sastati Liverpool i Manchester City.

Ova dva kluba nakon 18 kola zauzimaju drugo i treće mjesto sa 40, odnosno 39 bodova, pa bi ova utakmica mogla mnogo toga odrediti u nastavku prvenstva.

Menadžer Cityja Pep Guardiola potvrdio je da će njegov tim večeras biti jači za Sergija Aguera, koji je potpuno spreman za nove izazove.

Prvi napadač Cityja je bio suspendovan posljednje četiri utakmice zbog napada na Davida Luiza, a u međuvremenu je kratko boravio i u svojoj domovini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema Guardiolinim riječima, Aguero se u Manchester vratio spreman i motivisan, te se očekuje da bude u prvoj postavi.

Sergio Aguero je ove sezone nastupio na 19 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 16 pogodaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi