Guardiola prihvatio poziv Manchester Cityja!

Bein Sports javlja

Guardiola prihvatio poziv Manchester Cityja!

Edmir Škorić

Pep Guardiola pristao je da na ljeto preuzme Manchester City!

City traži zamjenu za Manuela Pellegrinija i očito su je pronašli u proslavljenom treneru koji trenutno radi u Bayernu.

Guardiola i uprava Cityja postigli su okvirni dogovor i on će na ljeto preuzeti momčad Cityja, javlja katarski Bein Sports.

Novinar Sky Sportsa Richards Keys, koji prati sportska dešavanja na Bliskom Istoku, potvrdio je također da Guardiola ide na Etihad.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je na Twitteru napisao kako je Guardiola postigao dogovor sa Cityjem i kako nije isključeno da klub ponudi 100 miliona dolara za Paula Pogbu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije