Guardiola se vraća u Barcelonu?

Predsjednik Barce se oglasio

Guardiola se vraća u Barcelonu?

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu zagolicao je maštu navijača Barcelone.

On je dao izjavu za engleski Telegraph pred utakmicu njegove ekipe protiv Manchester Cityja u okviru Lige šampiona, a jedno od pitanja ticalo se i mogućeg povratka Guardiole u Barcelonu.

"Nikada ne znate. Bilo je mnogo ljudi koji su bili u klubu, otišli, pa su se opet vratili. Nikada ne znate šta će se desiti, ali trenutno je on koncentrisan na City. Ima tri godine ugovora, zar ne?", rekao je Bartomeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Guardiola bio na klupi Barcelone od 2008. do 2012. godine te da je upravo to bio najtrofejniji period u njegovoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti