Guardiola šokirao novinare: Dobro ste me čuli, pobijedit ćemo 18:0

Pred duel sa Southamptonom

Guardiola šokirao novinare: Dobro ste me čuli, pobijedit ćemo 18:0

E. Škorić

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola odgovorio je s ironijom na pitanje je li mu na pameti debakl Southamptona protiv Manchester Uniteda .

U srijedu navečer City će igrati protiv Southamptona zaostali meč Premier lige. Isti taj Southampton je ne tako davno izgubio s 9:0 od Manchester Untieda.

Novinari su ukazali na taj rezultat Pepu, a ovaj ironično odgovorio:

"Slavit ćemo 18:0, to će biti rezultat. Da, dobro ste čuli, bit će 18:0", rekao je Guardiola, pa ipak u drugačijem tonu hvalio ekipu Southamptona i rekao da ima dobre igrače koji mogu bilo kome da naprave problem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cityjeva serija od 21 uzastopnu pobjedu prekinuta je u nedjelju nakon 2:0 poraza od Uniteda, ali Pep je uvjeren da će bilo kakva pobjeda protiv Southamptona biti jako važna u borbi za titulu.

City i dalje ima 11 bodova više od Uniteda i sve je bliže osvajanju nove titule. S druge strane, Southampton je imao devet utakmica bez pobjede u nizu, ali je uspio za vikend pobijediti Sheffield United s 2:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597347980
Pojest ces 18 cevapi ne seri
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi