Guardiola tužnim glasom otkrio težinu povrede Gabriela Jesusa

Navijači Građana razočarani

Guardiola tužnim glasom otkrio težinu povrede Gabriela Jesusa

Brazilski fudbaler Gabriel Jesus danas je doživio tešku povredu koljena na gostovanju njegovog tima protiv Crystal Palaca u okviru Premiershipa.

City nije uspio da probije odbranbeni bedem domaće ekipe, a osim toga ostao je bez dva veom važna igrača - Gabriela Jesusa i Kevina De Beuynea.

I, dok se za Belgijanca još uvijek ne zna koliko će pauzirati, Guardiola je otkirio da je kod Jesusa u pitanju nešto teža povreda i da će van terena biti između jednog i dva mjeseca.

Naravno, u ovim trenucima kada City igra veliki broj mečeva, to će biti veliki hendikep, a kakao sada stvari stoje Brazilac bi trebao propustiti i utakmice osmine finala Lige prvaka. Još uvijek se iz tabora Građana očekuju vijesti o Kevinu De Bruyneu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi