Guardiola želi Handanoviča u Cityju

Slovenac prelazi u Premiership?

Guardiola želi Handanoviča u Cityju

Pep Guardiola imenovan je nedavno za novog trenera Manchester Cityja, a sudeći po navodima stranih medija, to će donijeti mnoge promjene u igračkom kadru ove ekipe.

Prvi koji bi mogao napustiti City je golman Joe Hart kojeg Guardiola ne vidi u svojim planovima i za kojeg uveliko traži zamjenu.

Italijanski mediji tvrde da bi golman Intera i bivši golman reprezentacije Slovenije Samir Handanovič trebao biti novi čuvar mreže Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je nedavno potpisao produženje ugovora sa ekipom iz Milana, smatra se da bi Handanovič otišao na ljeto iz ove ekipe ukoliko ne izbore barem plasman u Ligu šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi