Gudjohnsen vjeruje u Chelseajev prolaz u finale

Bivši napadač Chelseaja i Barcelone

Gudjohnsen vjeruje u Chelseajev prolaz u finale

Edmir Škorić

Islandski napadač Eidur Gudjohnsen, koji je kroz karijeru nastupao i za Chelsea, smatra da njegov bivši klub iz Londona može proći Barcelonu.

Islanđanin je za Chelsea nastupao od 2000. do 2006. godine, a nakon toga je tri godine proveo u Barceloni. Njegovi bivši klubovi sada igraju uzvrat polufinala Lige prvaka na Nou Campu (prva utakmica 1:0 za Chelsea).

"Chelsea je sam sebi ulio nadu načinom na koji se branio na Stamford Bridgeu. Malo su imali sreće, ali vjeruju da mogu pobijediti. Na Stamford Bridgeu su bili taktički dobro organizirani. Ograničili su Barceloni prostor za igru", kazao je napadač atinskog AEK-a za BBC, dodavši:

"Čeka ih težak zadatak u 90 minuta na Nou Campu, ali dosad su to već jednom uspjeli".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.