Gudžević u autobusu za Međugorje, Baban napušta Bilino polje
Gudžević je prošle godine bio i na probi u FK Sarajevo, ali se nije uspio nametnuti tadašnjem šefu Husrefu Musemiću

Mladi igrač na probi

Gudžević u autobusu za Međugorje, Baban napušta Bilino polje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Na Bilinom polju danas je održana prozivka igrača, gdje se igračima obratio novi trener Umit Özat zajedno sa svojim pomoćnicima. Zanimljivo da će Čelik pored Ozata u stručnom štabu imati još petoricu trenera.

Mnogi igrači iz prvog dijela sezone na proljeće neće nositi crno-crveni dres, a kada su u pitanju novajlije, zvanično novi igrači Čelika su, Semir Bajraktarević, Sanin Klarić, i Nikola Bjeloš, dok je Kenan Horić dogovorio sve uslove povratka na Bilino polje, ali još nije zvanično potpisao ugovor.

Nogometaši Čelika danas će se zaputiti u Međugorje, a u autobusu se našlo još jedno novo ime. Riječ je o Arnesu Gudževiću, koji će boraviti određeni period na probi, nakon čega će struka dati konačni sud glede njegovog ostanka ili odlaska iz Čelika.

Gudžević je zanimljivo prošlog ljeta boravio i na probi u FK Sarajevo, ali nije ostao na Koševu. Riječ je o mladom nogometašu koji je igrao u FC Viktoria 1889 Berlin. Još jedan igrač na proljeće neće nositi dres Čelika, kako saznajemo Nikola Baban kazao je ljudima u klubu da ne namjerava ostajati na Bilinom polju nakon što mu istekne ugovor početkom narednog mjeseca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 21-godišnji veznjak prošle je zime došao na Bilino polje iz Kiseljaka, a za godinu dana upisao je sedam nastupa za crno-crvene.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
tobe jarabi,imali još ko da negdje ne igra,neka dođe ĆELIK je otvoren za sve one.koji su nepoznati,i žele igrati nogomwt
0 0
andi
pa koja su ovo imena,znali ih iko živ,pa bolji je BRACIN KLUB VRBANJUŠA OD VAS,na stranu što imate naj bolje stadione,ali što lopove imate nema dalje..TOLIKO O 20 godina nogometa u Zenici.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi