Guerreru osam utakmica suspenzije

Zbog brutalnog starta

Guerreru osam utakmica suspenzije

Peruanski napadač Hamburga Paolo Guerrero suspendovan je na osam utakmica zbog brutalnog starta na golmana Stuttgarta Svena Ulreicha.

Nesmotren klizeći start Guerrera nad golmanom Švaba Ulreichom koštao ga je čak osam utakmica suspenzije, te isključenja na utakmici u kojoj je njegova ekipa poražena sa visokih 0:4.

 

"Moram reći da ne odobravam ovakav start Guerrera, ali sam razočaran ovom odlukom o suspenziji. Kada bih upoređivao ovaj start sa nekim drugim koje sam vidio, onda on nije jedan od najgorih", rekao je sportski direktor Hamburga Frank Arnesen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti