Guidetti se želi vratiti u City

Nakon posudbe u Feyenoordu

Guidetti se želi vratiti u City

John Guidetti, mladi švedski reprezentativac, kada završi posudbu u Feyenoordu želi se vratiti u Manchester City i boriti se za mjesto u velikoj konkurenciji.

Guidetti je postigao 17 golova u 15 utakmica ove sezone za Feyenoord, a nedavno je privukao pažnju i slavnog Bayern Munchena, no njegove su ambicije igrati u Premier ligi u dresu Građana.

"Moj cilj je igrati u Premier ligi za Manchester City. Nisam jedini koji odlučuje o mojoj budućnosti, tu je i Uprava Cityja. Ukoliko smatraju da me trebaju, to će biti laka odluka za mene", rekao je 19-godišnji napadač.

Ukoliko se vrati na Etihad mladi švedski reprezentativac imat će veliku konkurenciju. U vrhu napada Građana su Edin Džeko, Sergio Aguero, Mario Balotelli, a uskoro bi se mogao vratiti i Carlos Tevez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.