Guizhou prokockao pobjedu, nova asistencija Misimovića

30. kolo kineske Super lige

Guizhou prokockao pobjedu, nova asistencija Misimovića

Guizhou Rehne naših Zvjezdana Misimovića i Sejada Salihovića je u 30. kolu kineske Super lige remizirao sa ekipom Changchuna (2:2), pa je ispao iz društva najboljih.

Santos je u 15. minuti doveo Guizhou u vodstvo od 1:0, da bi u posljednjim trenucima prvog poluvremena Zhang povisio na 2:0 nakon asistencije Zvjezdana Misimovića.

Changchun Yatai se vratio u igru u 54. minuti pogotkom Maazoua, da bi u trećoj minuti sudijske nadoknade Elek pogodio za konačnih 2:2.

Misimović i Salihović su odigrali po 90 minuta, a nekadašnji fudbaler Hoffenheima je u 63. minuti zaradio žuti karton zbog grubog starta.

Kineska Super liga, 30. kolo:

Guizhou Rehne - Changchun Yatai 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.