Guizhou Renhe remizirao, Muslimoviću asistencija

Bivši reprezentativac BiH asistirao u remiju svoje ekipe

Guizhou Renhe remizirao, Muslimoviću asistencija

Ekipa naših Zlatana Muslimovića i Zvjezdana Misimovića, Guizhou Renhe odigrala je neriješeno sa korejskom Kashowom Reysol u okviru azijske Lige prvaka.  

Nakon prvih 45 minuta susreta nije bilo golova. Prilike su imali i jedni i drugi, ali put do mreže nisu našli. Nakon prvih 45 minuta susreta mreže su mirovale. 

 

U nastavku susreta do vodstva su stigli domaći. Nakon samo pet minuta igre mrežu Guizhoua pogodio je Masushima. Gosti su se vratili u 85. minuti susreta, a pogodak je nakon asistencije našeg Zlatana Muslimovića postigao Li Kai. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.