8

Komentari (8)

forza_juve
Eto te ko Inzko zabrinut
jony1919
Dobro je skonto..odavno je tako, Bayern u novembru vec osvoji titulu..ali kako nece kad pokupuje sve sto valja od direktnih rivala..
miki30
Aha a City to neradi u Engleskoj, ili Juve u Italiji ili PSG u Francuskoj itd itd? Takav je biznis kralju, tako to funkcioniše. A što se tiče liga, gotov u svakoj je ista situacija. U Italiji, Francuskoj, u Španiji Real i Barcelona. Čak i u Engleskoj City dere zadnjih godina, ponekad neko drugi ali sve u svemu oni se odvajaju od ostatka lige.
jony1919
Izvini al u engleskoj imas 6-7 klubova koji mogu priustit skupe igrace, u italiji takodjer 3-4 kluba, 3 u spaniji..i btw, nigdje nema da jedan klub kupi najbitnijeg igraca druge ekipe.. da city kupi salaha, barcelona benzemu, juventus lautara itd.. dok bayern iz svih klubova uzme sto valja (lewa, neuer, nubel, hummels) i, kao, vladaju njemackom..
dda27
Zašto ode iz Dortmunda? Što ne ostade da se boris?
Sloboda
Otišao za parama, ne idu igrači u dobre lige već za parama, eto kineska liga i mls su veoma jake pa igrači idu tamo...
dda27
Ti smatras da je on prava osoba da bude zabrinuta? Da je ovo izjavio Reus imalo bi smisla, ovako nema... Da ne dužim, valjda cete sad skontati @Sloboda
histereza
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti