Gundogan: Real Madrid je najbolji tim u Ligi prvaka

Fudbaler Borussije pred duel sa Madriđanima

Gundogan: Real Madrid je najbolji tim u Ligi prvaka

Borussia Dortmund će u polufinalu Lige prvaka odmjeriti snage sa Real Madridom. Prva utakmica igrat će se naredne srijede u Dortmundu. 

Ovo je prvi put za Njemačku ekipu da dođe do polufinala još od 1998. godine. Dva tima susrela su se i u grupnoj fazi ovogodišnje Lige prvaka, a Borussija je upisala trijumf i remi. 

 

"Prolazak u polufinale za nas je veliki uspjeh. Niko nije vjerovao da ćemo izboriti prolazak u osminu finala kada smo izvučeni u grupi sa Manchester Cityjem i Real Madridom," rekao je Ilkay Gundogan fudbaler Milionera. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Pogodak koji smo postigli za prolazak dalje protiv Malage je fenomenalan. Nagrađeni smo jer smo vjerovali u prolaz do zadnje minute. Sada nas očekuje duel sa Real Madridom. Mislim da su oni najbolja ekipa u Ligi prvaka, ali mi smo ih savladali i u grupnoj fazi. Međutim Real je sada u mnogo boljoj formi nego što je bio tada," rekao je Gundogan. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.