Gustavo Poyet novi je trener Betisa

Zeleni dobili novog stratega

Gustavo Poyet novi je trener Betisa

D. Vejo

Betis je ove godine obezbjedio opstanak u društvu najboljih u Primeri, a da bi se ostvarili još bolji rezultati naredne sezone pobrinut će se Gustavo Poyet.

Urugvajac je danas stigao na klupu Zelenih i potpisao ugovor na dvije godine i tako se zakleo na vjernost klubu. On je zamijenio Huana Marina kojem i nije najbolje išlo ove sezone na čelu šefa stručnog štaba. 

Kao ambicija za narednu sezonu, Betis je postavio napad na Evropu. Svakako da će to biti veliki zalogaj za Poyeta, ali ukoliko bude napravio dobre poteze svakako da taj cilj nije nedokučiv.

Podsjetimo, Urugvajac je do sada vodio Sunderland, AEK i sada Betis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti