Guti: Cristiano Ronaldo je najbolji
Guti cijeli život u Madridu

Guti: Cristiano Ronaldo je najbolji

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo mnogima je najbolji igrač svijeta, ostim toga pokazao je to i na terenu bezbroj puta, a pohvalio ga je i klubski suigrač Guti.

Iako Cristiano Ronaldo nije u onoj formi kakvoj je bio za vrijeme igranja na Old Traffordu, njegov klubski suigrač Guti Hernandez tvrdi da je trenutno najbolji na svijetu.

"Cristiano Ronaldo je najbolji igrač na svijetu i polaskan sam što ga poznajem", izjavio je Španac, te istakao kako Pellegrini ima najjaču momčad.

"Ovo je jedna od najboljih momčadi i ja sam dio nje, spremni smo da se borimo za sva tri naslova. Vjerujem da Real Madrid ima bolju momčad od Barcelone. Želim igrati finale Lige prvaka na Bernabeu, protiv Barcelone ili nekog drugog kluba."

Guti se povezivao ovog ljeta sa Otokom, no na kraju je ipak ostao u redovima Kraljeva.

"Sve godine bio sam ovdje, pomoći ću novim igračima da shvate šta znači ovaj klub i sve oko njega", završio je 32-godišnjak koji je u Madridu od 1984. godine, tačnije od tada je počeo sa fudbalskim koracima. Do sada je imao petnaest nastupa za Furiju i upisao tri gola u evidenciju.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.