Guti: Rooney, gledaj malo sebe!
Guti smatra da bi Rooney trebao i sam raditi onako kako propovjeda na Twitteru

Nakon što je Englez Pepea nazvao idiotom

Guti: Rooney, gledaj malo sebe!

M. Skaka

Twitteraški rat fudbalera nakon El Clasica ne jenjava. podsjetimo, Rooney je Pepeov nesportski potez komentarisao na svom profilu: "Pepe. kakav idiot.", a onda se naslađivao kada je Messi asistirao Abidalu za pobjedonosni gol.

Rooneyev komentar u trenutku je obišao planetu i naišao na odobravanje mnogih, ali nekadađnji heroj Real Madrida, Guti, ne misli tako.

"Rooney je smiješan.", pisao je Guti na svom Twitteru. "Ima mnogo svetaca, ali ako želiš biti jedan od njih moraš krenuti od sebe i povesti vlastitim primjerom. Griješiti je ljudski.", branio je Guti Pepea.

Guti je odigrao skoro 390 utakmica u dresu Real Madrida prije nego što je prešao u Besiktas u 2010. godini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.