Guti: Želim igrati u Aziji

Guti: Želim igrati u Aziji

Teme:

José María Gutiérrez Hernández je potvrdio je da je njegova karijera u evropskom nogometu zaključena i da sada želi preseliti u Aziju.

Španski veznjak je nedavno raskinuo ugovor sa Bešiktašom i bio je blizu povratka u Španiju, ali otkrio je preko profila na Twitteru da mu je cilj zaigrati za neki azijski klub.

"Želim razjasniti situaciju. Opraštam se od Španije i Evrope. Ako nastavim igrati to će biti u Aziji. To je ono o čemu sanjam. Želim otići u Aziju i naučiti o novim kulturama", rekao je Guti.

Guti je na vrhuncu karijere bio u Real Madridu. Za Kraljevski klub odigrao je više od 400 utakmica i podigrao brojne trofeje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.