Guzina predstavljen u novom klubu: Lijep ambijent, sjajno sam primljen

Ove zime ostvario transfer

Guzina predstavljen u novom klubu: Lijep ambijent, sjajno sam primljen

S. Mlaćo

Sada već bivši član FK Sarajevo Gedeon Guzina karijeru će nastaviti u 1. HNL. Guzina se na Koševu nije naigrao, a vjeruju da će u komšiluku dobiti pravu šansu.

Danas je i zvanično predstavljen.

"Gedeon je napadač, ima dosta iskustva, igrao je preko 40 utakmica u FK Mladost Doboj Kakanj. Sretni smo što je s nama, htio je doći u Istru. Iskoristit ćemo njegove kvalitete i sigurni smo da će nam pomoći u prvenstvu", kazao je sportski direktor NK Istra 19611 Javier Moran.

Riječ je dobio i sam nogometaš.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Već sam ovdje nekoliko dana i imao sam priliku pogledati čak prvenstvenu utakmicu. Lijep stadion, lijep ambijent, momci u ekipi su super i lijepo su me primili", dodao je Guzina.

Inače, prethodno je igrao još za Mladost DK., Zvijezdu iz Gradačca, Borac iz Banja Luke, Tekstilac i Sutjesku iz Foče.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi