Za rubriku vjerovali ili ne: Haaland se obrukao kao nikada u karijeri, a onda se smijao sam sebi

Nevjerovatan promašaj

Za rubriku vjerovali ili ne: Haaland se obrukao kao nikada u karijeri, a onda se smijao sam sebi

Esmer Oštraković

Nakon što je popularni Big Sam preuzeo klupu Leedsa očekivao se dosta bolji otpor ove ekipe na Etihadu protiv Manchester Cityja.

Ipak, nakon odigranog prvog poluvremena Manchester City ima sigurnu prednost od 2:0, te se može reći već sada da su upisali nova tri boda.

Naravno domaćoj ekipi su tri boda itekako potrebna kako bi održala prednost nad Arsenalom u završnici prvenstva i tako osvojila titulu.

Nakon početnih napada i nekoliko propuštenih jako dobrih prilika, Manchester City sredinom prvog poluvrmena stiže do vodstva.

Igrala se 19. minuta kada je Mahrez asistirao, a gol za vodstvo domaće ekipe postiže Gundogan.

Samo osam minuta kasnije "ist glumci, iste uloge". Mahrez je ponovo upisao asistenciju, a drugi gol na utakmici postiže Gundogan.

Oglasi

Ipak posebno upamćena ostat će 34. minuta kada je Erling Haaland imao sjajnu šansu da postigne svoj novi gol ove sezone.

Izašao je Haaland sam na gostujućeg golmana ali se osramotio kao nikada u karijeri.

Promašaj Erlinga Haalanda možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon što je propustio ovu priliku Haaland je ustao o počeo da se smije sam sebi, što samo po sebi pokazuje da nije frustrian zbog ove prilike.

Zna i on da će do kraja sezone postići još nekoliko golova jer igra u zaista fenomenalnoj formi.

Top Komentari

nakopitam
Karrina obicna. Da je dobar igrao bi u spaniji ili njemackoj
2 1
Panta_rei
Jos da napisete da je bio off, naslov tek tada ne bi imao smisla :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi