Haaland o fudbalu bez navijača: To je sr*nje!

Mladi Norvežanin

Haaland o fudbalu bez navijača: To je sr*nje!

Mladi norveški napadač Erling Haaland razočaran je jer se fudbal ovih dana većinom igra bez navijača. 

PSG i Dortmund u sinoćnjem susretu Lige šampioina nisu imali podršku navijača, a Haaland priznaje da mu je to veoma nedostajalo.

"Nedostajali su mi naši navijači iz Dortmunda. Bilo je čudno igrati...", kaže Haaland pa se osvrće i na derbi protiv Schalkea koji Dortmund očekuje za samo dva dana. Ni tu neće biti navijača.

"To je sr*nje. Jednostavno ih trebam", kazao je Haaland.

Inače, upitno je da li će ta utakmica uopšte biti i igrana jer se lige širom Evrope otkazuju. Vijdet ćemo hoće li takvu odluku donijeti i Fudbalski savez Njemačke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Seria A je otkazana do 3. aprila dok je La Liga otkazana do daljnjeg.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi