Izbezumljeni izraz lica Haalanda nakon gola Viniciusa će obići svijet

Norvežanin u nevjerici

Izbezumljeni izraz lica Haalanda nakon gola Viniciusa će obići svijet

Admin Čaušević

Vinicius Junior je još jednom pokazao zašto je među najboljim igračima svijeta. U nevjerici je uspio ostaviti i Erlinga Haalanda. 

Haaland je igrao sasvim solidno prvo poluvrijeme polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Citjya, ali protiv Thibauta Courtoisa nije uspio pronaći put do mreže.

Kraljevi su bili ti koji su došli do vodstava, a Edersona je u 36. minuti na sjajan način savladao Vinicus Juniors.

Camavinga je iznio loptu, dodao je do Viniciusa, poslije čega se Brazilac namjestio na svoju desnu nogu te snažnim šutem pogodio mrežu Građana. Gol možete pogledati ovdje.

Bio je to zaista sjajan gol koji je i Halaanda ostavio u nevjerici, a njegov pogled pognute glave najbolje opisuje koliko je Brazilac uzdrmao City.

Nervažnin je bespomoćno pognuo glavu nakon majsotrije Viniciusa

Inače, i pored što je imao dva šuta odbrana Reala je u prvom poluvremenu uspjela neutralisati Haalanda, a Norvežanin je izgubio čak pet lopti.

Oglasi

Do kraja meča Građani su uspjeli izjednačiti, pa je Haaland imao kakav-takav razlog za zadovoljstvo bez obzira na svoju blijedu partiju.

Koliko je slabu utakmicu odigrao jedan od najboljih svjetskih napadača govori i činjenica da je imao ukupno 21 dodir s loptom, čak osam manje od svog saigrača na golu Edersona.

Ipak, priliku za popravni norveški golgeter će imati već za sedam dana kada će se na Etihadu igrati revanš i sigurno je da će učiniti sve da postigne najmanje jedan gol. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećanja radi, prvi meč je okončan rezultatom 1:1. Real je poveo golom Viniciusa, da bi za izjednačenje sredinom drugog poluvremena zabio De Bruyne.

Los Blancosi su žestoko protestvovali smatrajući da je lopta izašla u akciji koja je prethodila golu Građana, grafički prikaz je pokazao da su bili u pravu, međutim sudije su se oglušile te su priznale pogodak.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi