Hadžanović nakon isteka ugovora sa Vitezom: Pregovaram sa nekoliko premijerligaša

Vezni fudbaler za SportSport.ba

Hadžanović nakon isteka ugovora sa Vitezom: Pregovaram sa nekoliko premijerligaša

Vezni fudbaler Adis Hadžanović od ovog ljeta je slobodan igrač i trenutno pregovara sa nekoliko klubova iz Premijer lige oko narednog angažmana.

Hadžanović (25) je prvi dio prošle sezone proveo u Crnoj Gori gdje je nastupao za Iskru Danilovgrad, a tokom zimskog prelaznog roka pojačao je redove Viteza. Za Vitežane je odigrao svaku utakmicu u drugom dijelu sezone, a ovog ljeta je u potrazi za novim klubom nakon isteka ugovora.  

"Pregovarao sam prije nekoliko dana s Borcem, ali moram reći da smo čekali odluku u vezi licence. Nažalost, nije se dobro završilo i Borac je ispao iz Premijer lige, tako da je cijela stvar propala. Moram da se zahvalim treneru Borca Darku Vojvodiću koji je bio veoma korektan prema meni bez obzira na situaciju. Trenutno sam u razgovoru sa nekim klubovima iz Premijer lige, ali isto tako čekam i inostranu ponudu. Nadam se da ću što prije riješiti status", rekao je za SportSport.ba Hadžanović.

Svemu dodajmo da je pomenuti fudbaler u toku dosadašnje karijere između ostalog nastupao za Olimpik, Nomme Kalju (Estonija), Iskru 1961, Al-Ahli (Yemen), Segestu Sisak (Hrvatska) i Brežice 1919 (Slovenia). Treba spomenuti i to da je bio kadetski i juniorski reprezentativac BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi