Hadžibegić dobio otkaz u Dijonu
Faruk Hadžibegić

Kako javljaju francuski mediji

Hadžibegić dobio otkaz u Dijonu

Bh. fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić dobio je otkaz sa mjesta trenera francuske ekipe Dijona, javili su francuski mediji. Nakon sastanka Upravnog odbora ove francuske ekipe, odlučeno je kako bh. fudbalski stručnjak Faruk Hadžibegić više ne zadovoljava svojim radom u klubu, te mu je uručen otkaz, koji je stupio na snagu odmah.  

Faruk Hadžibegić (51) na klupu Dijona je došao u decembru 2007. godine kada je na tom mjesu zamijenio Serge Romana, koji je također bio otpušten. Dijon je prošle sezone završio na 8. mjestu na tabeli.

Međutim, 8. mjesto nije bilo dovoljno predsjedniku Bernardu Gnechhiju, koji je kazao kako namjerava “novim snagama gurnuti Dijon naprijed”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti