Hadžibegić: Pred nama je mnogo posla

Legendarni bh. fudbaler nakon Skupštine FSBiH

Hadžibegić: Pred nama je mnogo posla

Adnan Beganović

Proslavljeni bosanskohercegovački fudbaler i trener, Faruk Hadžibegić, koji je imenovan za člana Odobra za posredovanje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, zadovoljan je dešavanjima na današnjoj sjednici Skupštine FSBiH.

"Mislim da je sve prošlo onako kako smo očekivali. Želio bih se zahvaliti svim delegatima Skupštine na njihovoj korektnosti i nakon današnjih izbora uvjeren sam da su i oni prepoznali šta donosi kontinuitet", izjavio je Hadžibegić.

"Treba naglasiti da je pred nama svima mnogo posla. Moramo zasukati rukave kako bi bh. fudbal izveli na pravi put. Reprezentacija nam igra dobro i svi zajedno moramo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se plasirali u Brazil", dodao je Hadžibegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.