Hadžibegićev Valenciennes remizirao

Bod protiv Red Stara

Hadžibegićev Valenciennes remizirao

Bh. stručnjak Faruk Hadžibegić danas je sa svojim Valenciennesom remizirao sa Red Starom u meču 36. kola francuske Ligue 2.  

Valenciennes je nakon poraza u prošlom kolu od GFC Ajaccija na domaćem terenu ugostio Red Star, a nakon 90 minuta igre mreže su mirovale. 

Bila je to utakmica u kojoj su gosti imali loptu više u svom posjedu, ali završnice nije bilo i na kraju je susret okončan s nepopularnih 0:0. 

Ovaj bod svakako će dobro doći Red Staru koji vodi borbu za opstanak u drugom francuskom rangu, dok je Valenciennes u sigurnoj zoni. 

Francuska Ligue 2, 36. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Auxerre - Troyes 2:3
Clermont - Bourg Peronnas 2:3
Laval - Tours 1:3
Le Havre - Niort 0:0
Reims - Orleans 0:2
Sochaux  Amiens 1:2
Valenciennes - Red Star 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi