Hadžibegićev Valenciennes savladao Troyes

Francuska Ligue 2

Hadžibegićev Valenciennes savladao Troyes

Bh. trener Faruk Hadžibegić slavio je vrijednu pobjedu sa Valenciennesom u susretu 32. kola francuske Ligue 2. 

Seriju od tri uzastopna poraza Valenciennes je prekinuo pobjedom nad petoplasiranim Troyesom, a konačan rezultat meča glasio je 2:0. 

Valenciennes je odlično ušao u utakmicu i već u četvrtoj minuti je došao do vodstva. Nakon asistencije Ndaoa mrežu Troyesa je pogodio Mothiba,  a rezultat 1:0 aktivan je bio sve do 55. minute. Prednost domaćih je udvostručio Ciss, a to je, ispostavit će se, bio gol za konačan rezultat. 

Dodajmo i to da je prednost Valenciennesa mogla biti ubjedljivija da je u 79. minuti Da Costa bio precizan sa bijele tačke.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tim našeg Faruka Hadžibegića se trenutno u Ligue 2 nalazi na 15. poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi