Hadžić: Favoriti smo, naš cilj je pehar

Član juniora FK Sarajevo

Hadžić: Favoriti smo, naš cilj je pehar

S. Mlaćo

Juniorske ekipe Sarajeva i Krupe će sutra u 17:00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici odigrati utakmicu finala Kup-a Bosne i Hercegovine za omladince.

Napadač Sarajeva Nedim Hadžić smatra da je njegov tim favorit u sutrašnjem meču:

"U utorak nas očekuje finale Kup-a sa Krupom koja je čvrsta i dobra ekipa. Mi respektujemo svakog protivnika, ali mislim da smo favoriti za naslov i nadam se da će svaki pojedinac dati svoj maksimum kako bismo ostvarili cilj i podigli pehar namijenjen pobjedniku ovog takmičenja. Imamo kvalitet i siguran sam da ćemo to i pokazati na terenu.“

Juniori Sarajeva sutra brane naslov pobjednika Kup-a. Prošle godine „bordo“ tim je u finalu pobijedio ekipu Širokog Brijega sa 2:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi