Hadžić: Nadam se brzom povratku u formu

Iz Mađarske za SportSport.ba

Hadžić: Nadam se brzom povratku u formu

Emir Hadžic, bivši napadač Čelika, trenutno nastupa u Prvoj ligi Mađarske. Nije imao sreće na početku, te je nakon tri kola zadobio neugodnu povredu.

U razgovoru s Hadžićem, nogometašem Honveda, uspjeli smo saznati da se oporavlja od povrede i da će se ubrzo vratiti na nogometne terene. Na pitanje kakvo je stanje u Honvedu iz Mađarske, dobili smo odgovor:


"Onako, na prvu što bi se reklo, sve je bilo super. Prvo kolo, penal na meni i pobijedimo 1:0. U drugom kolu dobijemo kod kuće uz moju asistenciju, a treće kolo, povreda na zadnjoj loži i onda pauza mjesec dana", kazao je Hadžić za SportSport.ba, dodavši:
 

"Prije sedam dana počeo sam s treninzima i nadam se da ću se brzo vratiti u formu. Trenutno smo na četvrtoj poziciji koja vodi u Evropu, a cilj je tu i ostati".
 

Otkrio nam je da prati situaciju u Premijer ligi, a posebno prati situaciju u Nogometnom klubu Čelik.

"Evo upravo čitam da je Ibraković otišao u Slobodu, on je dobar trener i moje mišljenje je da će uspjeti izvući Slobodu iz opasne zone, ali i Čelik je u krizi. Mi kao tim sa Ibrakovićem bili smo baš baš jaki, ali zeznuli smo sve sa Željezničarom, ali sve je to fudbal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.