Hadžić: Nadam se da će novi selektor obratiti pažnju na mene

Fudbaler Zaragoze za SportSport.ba

Hadžić: Nadam se da će novi selektor obratiti pažnju na mene

Zaragoza je u okviru 15. kola španske Segunda divizije savladala Ponferradinu rezultatom 4:1, a posljednji pogodak bio je djelo bh. fudbalera Eldina Hadžića koji u posljednje vrijeme pruža odlične partije. 

Ovaj 23-godišnji fudbaler sa statistikom od tri pogotka i pet asistencija postao je jedan od bitnijih igrača Zaragoze, a razgovoru za SportSport.ba istakao je da je zadovoljan sa ovosezonskim partijama.

"Zasad mi ide odlično u Zaragozi, međutim, ovo nije moj maksimum i smatram da mogu još dosta toga napraviti. Cilj mi je da svojim partijama pomognem Zaragozi u ostvarenju ciljeva, a jedan od njih je i da izborimo ulazak u Primeru", govori Hadžić na početku razgovora za naš portal. 

Klupu ovog španskog drugoligaša nedavno je preuzeo srbijanski stručnjak Ranko Popović, o kojem Hadžić ima samo riječi hvale.

"Dosta je miran i s takvim načinom omogućuje svakom igraču da svoj posao radi najbolje što zna. Razgovori s njim uglavnom se svode na optimizam i takvi razgovori daju nam dosta samopouzdanja".

Hadžić se nada da bi uskoro mogao dobiti šansu u našem nacionalnom timu.

"Dosta toga će zavisiti od mojih partija, ali ako nastavim ovako igrati, nadam se da će doći nagrada. Vjerujem da će novi selektor obratiti pažnju na mene", riječi su Hadžića na kraju razgovora. 

Španski mediji Hadžića opisuju kao playmakera sa sjajnom realizacijom. Krasi ga odličan dribling, brzina i može igrati na bilo kojem mjestu u napadu.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti