Sarajevo putuje u Kakanj

Hadžić: Nećemo imati lagan posao

S. Mlaćo

FK Sarajevo će u osmini finala odmjeriti snage protiv FK Rudar Kakanj. Svakako da je tim sa Koševa veliki favorit u tom meču, ali Kakanjci će sigurno učiniti sve da naprave senzaciju i prođu dalje.

Nakon današnjeg žrijeba na Ilidži svoje viđenje dao je sportski direktor FK Sarajevo Emir Hadžić.

"Kao i u prvom krugu dobili smo ekipu iz Prve lige FBiH. Rudar je ozbiljan protivnik, kao i Velež, te nećemo imati lagan posao. U rangu su nekih premijerligaških ekipa. Mi smo favoriti, idemo na prolaz dalje, a Sarajevo je veliki klub. Mi moramo igrati na oba fronta", kazao je Hadžić.

Bordo tim je nakon 10. kola u Premijer ligi lider na tabeli.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi