Musemić: Ovaj put smo imali više sreće, trebali bismo dobiti, ali u fudbalu je sve moguće

Trener Sarajeva za SportSport.ba

Musemić: Ovaj put smo imali više sreće, trebali bismo dobiti, ali u fudbalu je sve moguće

Edmir Škorić

Sarajevo će 3. oktobra gostovati Rudaru u Kaknju u osmini finala Kupa i Husref Musemić smatra da je žrijeb za njegovu ekipu dobar.

U prošloj rundi Kupa Sarajevo je gostovalo u Mostaru Veležu, opet ih čeka prvoligaš, ali Musemić smatra da je ovaj put žrijeb bio naklonjeniji njemu i njegovoj ekipi.

"Danas smo imali više sreće nego prošli put. Zadovoljan sam, trebali bismo to dobiti, ali znate kako je u fudbalu... Ništa nije sigurno. Imamo težak raspored, želimo dobiti dvije prvenstvene utakmice koje slijede, pa ćemo onda razmišljati o Rudaru", kazao je Musemić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Nas je zahvatio težak rival prošli put u Mostaru, sada ipak mislim da je protivnik lakši. Mi smo favoriti, očekujem da pobijedimo, pa vidjet ćemo".

Hoćete li s najjačim timom igrati u Kaknju i je li Kup jedan od prioriteta?

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Radimo u klubu u kojem su ambicije takve da je svaka utakmica jednako bitna i gdje se svaki trofej želi osvojiti. Što se tiče ekipe, zgusnut je raspored, ali ima još do utakmice u Kaknju, ko zna hoćemo li btii i živi do tada", u svom stilu govori Musemić.

Sarajevo je trenutno lider u šampionatu i na Koševu žele titulu, pa ostaje da vidimo da li jednaku želju imaju i u Kupu, a osim bordo tima favoriti su i Zrinjski, Široki, Sloboda...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ziv i zdrav nam bio legendo nasa !!
33 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi